Кермански килим

Керман е град в Иран, който е известен с висококачествените си килими. Килимите от Керман са известни със сложния си дизайн и използване на естествени багрила и влакна. Тези килими често са големи и имат централен медальон с цветчета или геометрична шарка. Килимите от Керман се считат за едни от най-добрите в света и са много търсени от колекционери и интериорни дизайнери.

Килим Кашан

Град Кашан, намиращ се в Иран, е известен с прекрасните си традиции в производството на килими. Кашанските килими са известни с фината си тъкан и сложни мотиви, често с растителни и криволинейни мотиви. Тези килими обикновено се изработват от висококачествена вълна и могат да бъдат боядисани в различни цветове, включително червено, синьо и зелено.

Килими Табриз

Табриз е град в северозападен Иран, който е известен с традициите си в производството на килими. Килимите от Табриз са известни с фината си тъкан и сложни дизайни, които често включват централен медальон с растителен или геометричен десен. Тези килими се изработват от висококачествена вълна и са известни със своята издръжливост. Килимите Tabriz са много търсени от колекционери и интериорни дизайнери.

Килим Габе

Габе е вид килим, който е известен с дебелия си косъм и семплите си абстрактни мотиви. Тези килими обикновено се изработват от висококачествена вълна и са известни със своята мекота и топлина. Килимите Габе често се използват като подови настилки в домовете и се ценят заради своята рустикална, земна естетика.

Килим Хериз

Хериз е град в Северозападен Иран, известен с традициите си в производството на килими. Килимите Хериз са известни със смелите си геометрични дизайни и използването на ярки, живи цветове. Тези килими са изработени от висококачествена вълна и са известни със своята издръжливост. Килимите Хериз често се използват като подови настилки в домовете и се ценят заради забележителния си външен вид.

Килим Исфахан

Исфахан е град в централен Иран, известен с традициите си в производството на килими. Килимите от Исфахан са известни с фината си тъкан и сложните си мотиви, които често включват централен медальон с растителен или геометричен десен. Тези килими се изработват от висококачествена вълна и са известни със своята мекота и топлина. Килимите Исфахан са много търсени от колекционери и интериорни дизайнери.

Килим Бахтиари

Бахтиари са номадски народ в Иран, известен с традициите си в производството на килими. Килимите Бахтиари са известни със смелите си геометрични дизайни и използването на ярки, живи цветове. Тези килими обикновено се изработват от висококачествена вълна и са известни със своята издръжливост. Килимите Бахтиари често се използват като подови настилки в домовете и се ценят заради тяхната рустикална, земна естетика.

Килим Ниан

Ниан е град в Иран, който е известен с традициите си в производството на килими. Килимите Ниан са известни с фината си тъкан и сложните си мотиви, които често включват централен медальон с растителен или геометричен десен. Тези килими се изработват от висококачествена вълна и са известни със своята мекота и топлина.

Ако имате нужда от пране на килими във Варна и региона, може да се свържете с нас.