Пране на матраци Варна

Доверете се на професионалистите
в почистването на матраци

33% отстъпка за пране на Матраци до края на месец Юни

Защо да изберете Пропър ?

Елиминираме праховите акари и осигуряваме пълна дезинфекция

✓ Използваме само екологично чисти продукти

99% успешно премахнати петна

Гарантирано сух матрак до 12 часа

✓ Премахване на неприятните миризми

✓ Ароматизиране

✓ Бърза реакция до 48 часа

✓ Запазваме чистотата във Вашия дом

✓ Винаги любезно и учтиво отношение 

 
Останах изключително доволна от обслужването. Изцяло се Съобразиха с моя график, точност в указания час, професионално обслужване . Изкараха и най - упоритите петна. Матриците ми са като нови и аромата е Божествен. Отново ще ползвам техните услуги.Благодаря на Красимир ,за старанието и че подходи толкова професионално . Горещо препоръчвам..
Kristiyana PetrovaKristiyana Petrova
20:32 22 May 24
Много съм доволна от услугата и отношението. Момчето, което почиства, е старателно и любезно. Часовете се спазват, а уговорките за ден и час са лесни и в полза на клиента.
Ekaterina TodorovaEkaterina Todorova
09:23 18 May 24
Много благодаря! Изключително съм доволна от почистването на меката мебел и матраците! Благодаря за вниманието и отзивчивостта!
iglika parushevaiglika parusheva
19:05 08 May 24
Доволна съм от момчето, котето дойде навреме и прецизно почисти диван, силно замърсен от домашния ми любимец и столове. Беше възпитан, работи старателно и бързо. Бих използвала услугите на фирмата и занапред!
Използвам услугите на Proper за пореден път. Изключително професионална работа и отношение. Резултатите са повече от задоволутелни. Мебелите стават като нови. Освен надеждно качество, момчето по поддръжка работи много бързо и е изключително възпитано! Благодаря Ви, Proper!
ЛетитоЛетито
12:03 19 Apr 24
Много съм доволна! Изпирането отне около час. Диванът стана като нов и ухае приятно. Благодаря още веднъж за бързата реакция! Ако някой ме пита за такава услуга, със сигурност ще препоръчам! 🙂
Z. ManovaZ. Manova
10:39 15 Apr 24
Днес едно усмихнато момче дойде да изпере опикания ни от котката диван. Свърши чудесна работа, няма и помен от неприятната миризма. Сега ухае на свежест, а цвета на диванчето ни светна! Благодаря за точността, усърдието и вниманието. Отново бих ползвала услугите на фирмата))
Diyana aglajavnDiyana aglajavn
18:30 01 Apr 24
винаги е приятно, когато видиш млад човек, отдаден на работата, работещ с отговорност , старание, приветлив, усмихнат и при добре свършена работа, можеш само да благодариш и да дадеш най-високата оценка.
Jordan StoqnovJordan Stoqnov
07:00 01 Apr 24
Абсолютно коректни във спазване на уговорения час,бързина и качество на услугата (В моят случай пране на диван)Благодаря ????Желая ви още много доволни клиенти ????????????Препоръчвам ????
Jacquelina JelyazkovaJacquelina Jelyazkova
17:05 12 Mar 24
Възползвах се от услугите на Proper за почистване на дивана ми наскоро и не мога да бъда по-доволна от резултатите!Момчетата бяха учтиви и уважаваха дома ми.Препоръчвам пране на диван на всеки в нужда. Определено ще използвам от услугите им отново.
Да кажа, че свършиха просто магия с дивана ми ще е малко. След намесата на малка госпожица дивана беше меко казано плашещ, а сега е почти като нов 🙂 благодаря на Красимир за чудото което сътвори 🙂
d1fferen7d1fferen7
20:24 13 Feb 24
Почистването беше перфектно. Въпреки трудността на изчистване, човекът даде не 100 а 1000% от себе си. Всичко е перфектно. Повече от доволен съм.
Veselina KovachevaVeselina Kovacheva
13:47 07 Feb 24
Много съм доволна от обслужването! Качествено, бързо и с професионализъм. Ще се възползвам от услугите им и в бъдеще!
Andrey IvanovAndrey Ivanov
15:08 29 Jan 24
Бързи и корекни! Нищо не се изисква от клиента, буквално 1 телефонно обаждане и всичко е готово. Доволен съм.
Благодаря за обслужването! Светлият ни диван, с три малки деца вкъщи, беше замърсен и на петна, а сега е чистичък и ухае на свежо. Бързи и коректни! Препоръчвам!
Ivomir StanchevIvomir Stanchev
14:11 27 Dec 23
Професионално обслужване. Изключително съм доволен. Със сигурност ще ползвам отново.
Lidia PetrovaLidia Petrova
09:31 30 Nov 23
Използвах услугата Пране на дивани на фирма Пропър - Варна. Беше много професионално изпълнена. Бързо, качествено и коректно! Служителят дойде в точно уговорения час, с усмивка и добро отношение. Благодаря за свършената работа! Препоръчвам!
Доволна съм от качеството на услугата( пране на мебели) Момчето дойде в уговорено време .Използва качествени препарати,които се справиха и с по-упоритите петна Дивана изсъхна до следващият ден. Ще се възползвам от услугите им и в бъдеще!!!
Elena YordanovaElena Yordanova
15:18 17 Oct 23
Ползвах услугата пране на диван и останах изключително доволна. Вкъщи сме с малко дете и имаше всевъзможни петна по дивана, а сега е като нов и ухае прекрасно. Момчето работи много бързо и старателно. Определено ще ползвам услугата отново.
Martin GeorgievMartin Georgiev
11:36 14 Sep 23
Доволен съм от пеенето на седалки. Цената беше адекватна и резултатите са много добри. Бих използвал пак.
Много съм доволна от обслужването. Бързо ,качествено и професионално.Препоръчвам.
Irina MakeevaIrina Makeeva
09:04 18 Aug 23
Килимът след връщане стана по-мек и по-ярък, чист и свеж. Много внимателно отношение към клиентите. Благодаря ви! Късмет!
Много съм доволна дивана ми миришеше на куче и имаше косми след като беше изпран нито косъм нито мирис . Много добри и на достъпни цени
Natalia YovevaNatalia Yoveva
09:40 10 Aug 23
Дивана ни беше напикан от кучето ни, много сме доволни, не остана и следа, мирише прекрасно и при необходимост отново ще се обърнем към фирмата.
Simeon AsenovSimeon Asenov
09:32 28 Jul 23
Изключително сме доволни и от отношението и от обслужването.Диван ни беше във ужасно състояние пълно със петна и лоша миризма след посещението им все едно стана нов Благодарим ви от сърце .. Препоръчваме със две ръце ❤
P AP A
05:14 21 Jul 23
Отлично обслужване, внимание към клиента, висок професионализъм. Ако търсите всичко това, обърнете се към Proper. Със сигурност няма да съжалявате.Изключинтелни професионалисти, които знаят какво вършат и как да ви предоставят най-доброто, съответващо на вашите изисквания.Благодаря за вниманието, коректността и отличното качество на предоставената услуга!
Stefan DobrevStefan Dobrev
08:58 06 Jul 23
Чист диван - чист живот. Бързо уточняване на час за изпиране на диван, пристигане на време, приключване на време - комуникацията е лесна, качеството е идеално. Препоръчвам.
a markovaa markova
10:23 03 Jul 23
Бързо, коректно и професионално обслужване. Резултатът е отличен. Пак бих се възползвала от услугите им. Препоръчвам!
качествена/професионална услуга и много добро отношение. В бъдеще бих се възползвал от услугите им отново!
Ivan IvanovIvan Ivanov
11:49 21 Jun 23
Най-добрите,останах доста впечатлен от резултата след изпирането на матрака,определено отново ще се възползвам от услугите им.Благодаря Ви !
Kristina MarinovaKristina Marinova
21:29 02 Jun 23
Изключително бързи и коректни! Момчето си свърши работата адекватно, организирано и с усмивка. Определено ще се възползвам от услугите им отново!
The Lighters WorldThe Lighters World
11:20 18 Apr 23
Много съм доволен от услугите на фирма Proper!Благодарение на професионализма от тяхна страна офиса ми придоби безупречна чистота!Коректни и безкомпромисни в качестото!Ако търсите надежна и сигурна фирма - препоръчвам ги от сърце!Със сигурност ги очаквам отново!Благодаря и за абонаментният им пакет!
Martin PetrovMartin Petrov
20:25 19 Mar 23
Предишен наемател беше ни завещал много замърсени диван и матраци, които дори мислихме да изхвърлим. С машините успяха да изкарат и най-сериозните петна. Апартамента ухае страхотно и най-после се чувстваме комфортно у дома. Благодарим! 🙂
ivelin pivelin p
17:14 14 Mar 23
Отличен резултат и перфектно обслужване. Диванът стана като чисто нов. Препоръчвам!
Tsvetan RaevTsvetan Raev
12:45 03 Mar 23
Страхотно обслужване! Бързо работят и много добре почистиха дивана, не остана едно петно!
Petya YakimovaPetya Yakimova
16:16 18 Feb 23
Препоръчвам!
Iliyan MarkovIliyan Markov
08:01 06 Feb 23
Много съм доволен от свършената работа. Свестни хора и изключително професионално свършена работа. Дивана ми беше за хвърляне преди да дойде човека и да го изпере. Аз се опитах сам, използвах над десет различни препарата и методи да го изчистя и не можах. Бях на косъм да го изхвърля, но ми препоръчаха тази фирма и реших да пробвам и дивана е като чисто нов сега. Измиха го преди седмица и все още мирише на нов и няма нито едно петно, цената за услугата беше много добра и докато работеше човека забелязах как се спираше на всеки сантиметър и проверяваше дали си е свършил като хората работата. Не се занимавайте да си цапате ръцете, а се обадете на хората ще останете доволни.
Наскоро използвах тази услуга за пране на дивани и бях възхитен от резултатите. Диванът ми отново изглежда като нов! Силно препоръчвам.
Имах голямо петно на дивана, опитах се да го изчистя с оцет и сода за хляб, но не се получи. Човекът дойде и изчисти целия ми диван, много съм доволен.
Maria LyubenovaMaria Lyubenova
08:44 26 Oct 22
Много съм доволна от почистването на светлия ни диван. Работят много бързо, чисто и резултата беше много добър. Цената също е много изгодна. Силно препоръчвам.
Joana RusevaJoana Ruseva
12:33 24 Aug 22
Изключително съм очарована от професионалното отношение на фирмата. Старателни и усърдни в работата си. Препоръчвам!!!
js_loader

Защо да изберете Proper за пране на матраци във Варна?

Пране на матраци

✓ Нашата фирма за професионално почистване на матраци, разполага с мощно оборудване за пране с гореща вода. Системата за екстракция на препарата, използвана от нашите експерти, ще почисти матраците Ви напълно, като унищожи всички видове натрупани бактерии, мръсотия и акари. Прането на матрака Ви с горещ разтвор е един от най-добрите начини да го дезинфекцирате и да премахнете замърсяванията от него.

✓ Ще ароматизираме, като използваме специални парфюми за неутрализиране лошите миризми от Вашия матрак, като Ви осигурим спокоен сън.


✓ Използваме само нетоксични, екологични почистващи продукти, за да можем да запазим леглото Ви безопасно. Висококачествените почистващи решения ни позволяват да постигнем резултатите, от които се нуждаете Вие и вашето семейство.

✓ Можем да се справим с всички видове петна, включително и тези, които произхождат от храни, напитки или урина. С Нашата изпитана Система за отстраняване на петна можем да премахнем дори най-упоритите петна от Вашия матрак.

✓ Графикът ни за почистване може да бъде съобразен с нуждите на Нашите клиенти. Нашите услуги за почистване на матраци във Варна са достъпни и през почивните дни и вечери.

✓ Ние предлагаме конкурентни цени за Нашите услуги за пране на матраци в района на Варна, така че да получите най-добрата стойност за парите си.

Цени за пране на матраци Варна

Цените ни за почистване на матраци Варна не само са конкурентни но също така предлагаме изключително високо ниво на услугата защото използваме висококачествени препарати които са безопасни за вас и вашето семейство. 

Разгледайте цените за пране на матраци в таблицата която сме направили за ваше улеснение.

Цените се за едностранно почистване на матрак

Предлагаме 33% отстъпка до края на месец Май

Вид

Цена

Бебешки матрак

21лв.

14лв.

Единичен до 120см.

30лв.

20лв.

Персон и половина до 140см.

45лв.

30лв.

Двоен матрак

60лв.

40лв.

Вашето кътче за отдих

Матракът трябва да бъде Вашето кътче за отдих  в края на всеки ден. При толкова много време, прекарано тичайки напред-назад , е съвсем естествено да мечтаете за леглото си. Много от нас прекарват една трета от живота си в леглото. Въпреки това не матракът е този, който редовно отделяме време за подмяна, ремонт или почистване. Полагаме толкова много усилия, за да гарантираме, че дрехите ни са чисти и в добро състояние, но често не се замисляме за така необходимата грижа, от която се нуждае любимото ни място на света.

С нашите услуги  можете да направите почистването на матрака, който той заслужава, за да може да продължи да Ви приспива всяка нощ в блажен комфорт. Макар че, чаршафите и протекторът за матрак добре защитават матрака в краткосрочен план, с течение на времето може да се появят натрупвания на прах, мъртва кожа и мазнини. За по-добър нощен сън е препоръчително да се възползвате от Нашите услуги за  пране на матрак във Варна .

Пропър представя Пране на матраци

Обслужваме Варна и околията и гарантираме висококачествени резултати при всички наши услуги за пране на матраци. Предлагаме най-конкурентните и достъпни цени, за да можете да подобрите външния вид и здравето на матраците си за цялото семейство. Не рискувайте да повредите своя матрак с техники за самопочистване, а се доверете на Нашите услуги.
Почистване на матрак

Удължете живота на матрака си с почистване на матраци Варна

На всички ни се е случвало да се разлеем в леглото, може би е било сутрешното кафе, или късното хранене, докато гледате филм в леглото. Тези петна могат да съкратят живота на матрака ви, но с нашите професионални услуги за дълбоко почистване, съчетани с опита ни в премахването на петна, можем да премахнем почти всяко петно с което се сблъскаме.Освен това няма да получите само  повърхностно почистване на вашия матрак, Ние ще гарантираме, че матрака ви е изпран в дълбочина отвътре и отвън, за да можете да дишате спокойно и да спите по-дълбоко всяка нощ.

Какво можем да Ви предложим?

Proper предлага професионално пране на матраци Варна, премахване на петна, дезинфекция и почистване на матраци. Нашите експерти ще използват система за екстракция , за да изперат матраците Ви в дълбочина, което унищожава всички видове прахови акари, бактерии и буболечки! Почистването на матраци с екстракция е чудесен начин за премахване на петна, микроби, дезинфекция и пране на вашите матраци. Около 60 % от праховите акари, бактериите, малките буболечки и други видове микроскопични организми живеят в матрака и е важно той да бъде почистван поне веднъж годишно. Факт е, че средностатистическият човек отделя около 1 грам кожа всеки ден, а праховите акари се хранят с нея! Те произвеждат изпражнения, които причиняват различни здравословни проблеми.

Защо е Важно да си перем матрака си?

Чистия матрак има много предимства, но най-същественото от тях е, че подобряват здравето ви. Хората с алергии, екземи, астма и други проблеми са най-уязвими от тях, а чистият матрак предотвратява тяхното обостряне. Почистването на матрака Ви може да помогне за намаляване и облекчаване на тежестта и честотата на симптомите на астмата. Здравните специалисти препоръчват редовно почистване на матрака, особено за пациенти с алергии. Както може би знаете, най-тежките пристъпи са през нощта, защото организмът реагира на изпражненията и праха. Някои хора страдат от безсъние поради това. А добрият нощен сън е важен за емоционалното и физическото здраве на човека.

Ние можем да осигурим чиста и здравословна среда за сън на цялото ви семейство с нашата професионална услуга за пране на матраци. Нашите специалисти ще използват система за екстракция, за да почистят вашите матраци чрез дълбоко почистване, което унищожава всички видове прахови акари, бактерии и дървеници. Ние не използваме вредни съставки и ще оставим матраците ви сухи и чисти! Матраците ви ще бъдат леко влажни, когато завършим процеса на пране, и ще съхнат не повече от 12 часа. Времето за сушене зависи от вида на матрака, който имате!

Във Варна ние сме сред почистващите фирми, които се стремят да предоставят качествени услуги, така, че да получите фантастична стойност за парите си. Не се колебайте да се свържете с нас и да научите повече за нашата услуга за пране на матраци на достъпни цени.

Почистване на матраци Варна

Често задавани въпроси?

Препоръчваме ви да използвате нашата процедура за пране на матрак в дълбочина поне веднъж на шест месеца, но най-добре веднъж на четири месеца, за да постигнете най-добри резултати. Междувременно ви препоръчваме да инвестирате в протектор за матрак и да перете спалното си бельо веднъж седмично. С почистен от нас матрак и здравословен навик за често пране на спалните Ви завивки леглото Ви отново ще се превърне в онзи страхотно ухаещ и удобен оазис, който трябва да бъде.

Прането на матраци във Варна е една от най-добрите техники за отстраняване на петна и зацапвания от калъфа на матрака. Методът на почистване, използван от нашите професионални чистачи на матраци, може да премахне дори твърди петна, причинени от червено вино, кръв, пот или урина. Въпреки това, ако петното е престояло върху матрака ви твърде дълго и вече е увредило тъканта, тогава зацапаната зона може да не бъде напълно почистена. Съществува вероятност зоната да изглежда зацапана дори след като всички замърсявания са били отстранени.

В повечето случаи матракът ви ще изсъхне напълно след 8 часа. Все пак имайте предвид, че времето за сушене зависи от вида и материята на матрака, който имате.

Освен професионално пране на матраци, нашата фирма предлага и пране на килими в дома и офиса, Пране на дивани, Пране на мека мебел, както и почистване след ремонт и основно почистване.

Ние покриваме следните райони във Варна: Владиславово, Кайсиева градина, Възраждане, Младост, Трошево, Център, Гръцка махала, Колхозен пазар, Погреби, Максуда, Западна промишлена зона, Спортна зала, Чайка, Победа, Цветен квартал, Левски, Бриз, Акчелар, Света Никола, Траката, Виница, Свети Константин и Елена, Манастирски Рид, Евксиноград, Златни Пясъци, Аспарухово, Галата, Звездица, Константиново,Боровец.

Дали мокрият матрак ще бъде увреден, зависи от източника на водата. Канализацията и наводненията пренасят плесени и бактерии, които могат да ви разболеят. В този случай е най-добре да изхвърлите матрака си. Можете обаче да изсушите матрака си, ако водата е от чист източник и не е престояла повече от 48 часа.

Ако почистването не е извършено правилно, то може да доведе до сериозни проблеми. Матракът ви може да бъде трайно повреден и да останете без пари. Ето защо винаги се препоръчва да използвате професионална услуга за почистване на матраци. Те разполагат с необходимия опит, специализирани инструменти и почистващи препарати, за да извършат бърза и ефективна работа – и да постигнат блестящи резултати.

Свържете се с Нас

Ако имате още въпроси, можете да се свържете с нас по телефона или да попълните контактната ни форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Услуги за Пране, които можете да комбинирате с: