Пране на мокети Варна

Заложете на качеството

Защо да изберете Proper за прането на Вашия мокет

✓ Осигуряваме пълна дезинфекция

✓ Използваме само екологично чисти продукти

✓99% успешно премахнати петна

✓ Гарантирано сух мокет до 6 часа

✓ Премахване на неприятните миризми

✓ Ароматизиране

✓ Бърза реакция до 48 часа

✓ Запазваме чистотата във Вашия дом

✓ Винаги любезно и учтиво отношение

Пропър предлага професионално пране на мокети във Варна, извършвано от обучени и висок оборудвани специалисти с дългогодишен професионален опит. Нашата репутация говори сама за себе си – просто погледнете нашите отзиви, преди да си запазите час! Ако търсите фирма за почистване на килими на достъпни цени, обадете се на 0876 484 483 сега за безплатна оферта или за запазване на час.

Цени за професионално пране на мокети с пара и отсраняване на петна

Почистването на мокети е работа, която е най-добре да се извършва от професионалисти. Методът за пране с пара на нашите специалисти не само премахва мръсотията от замърсените мокети, но и унищожава микробите, плесените и бактериите и има силен дезинфекциращ ефект върху тъканите.

Цени Започващи от 5лв/кв.м

Цените за пране на мокети във Варна варират в зависимост от степента на замърсяване и вида на килима, като варират от 5 до 10 лв./кв.

Например имаме клиенти, които почистват мокетите си на всеки шест месеца и се възползват от нашите преференциални цени; имаме и клиенти, които перът мокетите си веднъж на пет години и следователно могат да очакват разлика в цените.. Не се колебайте обадете се, за да получите вашата безплатна оферта.

Пране на мокети Варна
Tsvetan RaevTsvetan Raev
12:45 03 Mar 23
Страхотно обслужване! Бързо работят и много добре почистиха дивана, не остана едно петно!
Petya YakimovaPetya Yakimova
16:16 18 Feb 23
Препоръчвам!
Iliyan MarkovIliyan Markov
08:01 06 Feb 23
Много съм доволен от свършената работа. Свестни хора и изключително професионално свършена работа. Дивана ми беше за хвърляне преди да дойде човека и да го изпере. Аз се опитах сам, използвах над десет различни препарата и методи да го изчистя и не можах. Бях на косъм да го изхвърля, но ми препоръчаха тази фирма и реших да пробвам и дивана е като чисто нов сега. Измиха го преди седмица и все още мирише на нов и няма нито едно петно, цената за услугата беше много добра и докато работеше човека забелязах как се спираше на всеки сантиметър и проверяваше дали си е свършил като хората работата. Не се занимавайте да си цапате ръцете, а се обадете на хората ще останете доволни.
Наскоро използвах тази услуга за пране на дивани и бях възхитен от резултатите. Диванът ми отново изглежда като нов! Силно препоръчвам.
Имах голямо петно на дивана, опитах се да го изчистя с оцет и сода за хляб, но не се получи. Човекът дойде и изчисти целия ми диван, много съм доволен.
Maria LyubenovaMaria Lyubenova
08:44 26 Oct 22
Много съм доволна от почистването на светлия ни диван. Работят много бързо, чисто и резултата беше много добър. Цената също е много изгодна. Силно препоръчвам.
Joana RusevaJoana Ruseva
12:33 24 Aug 22
Изключително съм очарована от професионалното отношение на фирмата. Старателни и усърдни в работата си. Препоръчвам!!!
js_loader

Как ще почистим мокета ви?

Нашите техници са оборудвани и обучени да извършват мокро и сухо пране на мокети.
Най-разпространеният метод за професионално почистване на мокети е екстракцията с гореща вода (известна също като почистване с пара). При нас се извършват следните стъпки преди прането на всеки мокет.

Стъпка 1. Оценка на риска, за да се открият всички потенциални рискове по време на работата с вашия мокет

Стъпка 2. Идентифициране на вида на влакната на мокета, за да се определи най-добрият начин за почистването му.

Стъпка 3. Изследване на мокетите ви за наличие на петна и зацапвания.

Стъпка 4. рН тест на влакната с помощта на цифров рН метър, за да се установи дали има някакви потенциално опасни остатъци от предишни почиствания.

Стъпка 6. Мокетите ви ще бъдат изчистени с прахосмукачка с висока филтрация, за да се отстранят сухите замърсявания.

Стъпка 7. Предварително напръскваме с антибактериален препарат, който унищожава бактериите и вирусите и разтваря замърсяванията, които са се прикрепили към влакната на мокета.

Стъпка 8. Мощно почистване с пара, което ще премахне всички разтворени замърсявания и ще остави мокета ви дълбоко почистени, дезинфекцирани , гладки и с небесен аромат.

Стъпка 9. Усъвършенствана обработка на петна за всякакви остатъчни петна.

Стъпка 9. Единственото което остава е да се насладите на чистия си мокет и да благодарите на нашите техници за добре свършената работа

Услуги за Пране, които можете да комбинирате с: