Пране на Дивани Варна

Доверете се на професионалистите в прането на Дивани

prane na divani varna

Какво ни прави по-добри от другите фирми за пране на дивани и защо да изберете нас?

✓ Гарантирано – сух диван до 12 часа с най-мощната машина на пазара.

✓ Използваме най-скъпите парфюми за мека мебел и Диванът и целият Ви дом ще ухае уникално след като си тръгнем.

✓ До 99% успешно премахване на всички петна с Нашите изпитани методи и най-високо ниво на оборудване.

✓ Реагираме до 48 часа

✓ Използваме най-добрите Немски препарати на пазара и гарантираме 100% премахване на бактерии и акари с екологично чисти продукти абсолютно безопасни за Вашето семейство.

✓ Запазваме чистотата във Вашия дом, като сме винаги с калцуни и почистваме след себе си.

✓ Ще се постараем да останете доволни и дори да ни отнеме  повече време, ще премахнем петната и ще изперем дивана Ви от всички страни.

Tsvetan RaevTsvetan Raev
12:45 03 Mar 23
Страхотно обслужване! Бързо работят и много добре почистиха дивана, не остана едно петно!
Petya YakimovaPetya Yakimova
16:16 18 Feb 23
Препоръчвам!
Iliyan MarkovIliyan Markov
08:01 06 Feb 23
Много съм доволен от свършената работа. Свестни хора и изключително професионално свършена работа. Дивана ми беше за хвърляне преди да дойде човека и да го изпере. Аз се опитах сам, използвах над десет различни препарата и методи да го изчистя и не можах. Бях на косъм да го изхвърля, но ми препоръчаха тази фирма и реших да пробвам и дивана е като чисто нов сега. Измиха го преди седмица и все още мирише на нов и няма нито едно петно, цената за услугата беше много добра и докато работеше човека забелязах как се спираше на всеки сантиметър и проверяваше дали си е свършил като хората работата. Не се занимавайте да си цапате ръцете, а се обадете на хората ще останете доволни.
Наскоро използвах тази услуга за пране на дивани и бях възхитен от резултатите. Диванът ми отново изглежда като нов! Силно препоръчвам.
Имах голямо петно на дивана, опитах се да го изчистя с оцет и сода за хляб, но не се получи. Човекът дойде и изчисти целия ми диван, много съм доволен.
Maria LyubenovaMaria Lyubenova
08:44 26 Oct 22
Много съм доволна от почистването на светлия ни диван. Работят много бързо, чисто и резултата беше много добър. Цената също е много изгодна. Силно препоръчвам.
Joana RusevaJoana Ruseva
12:33 24 Aug 22
Изключително съм очарована от професионалното отношение на фирмата. Старателни и усърдни в работата си. Препоръчвам!!!
js_loader

Цени за пране на Дивани

пране на двуместен диван

Пране на двуместен диван

30лв.

пране на триместен диван

Пране на триместен диван

45лв.

Tриместен диван с лежанка

60лв.

пране на ъглов диван

Пране на
ъглов
диван

45лв.

почистване на стол

Пране на стол седалка и гръб

10лв.

Пране на стол

Пране на седалка на стол


5лв.

голям голям ъглов диван

Пране на голям ъглов диван

75лв.

пране на холова гарнитура

Пране на холова гарнитура

90+лв.

Пране на стол варна

Пране на стол с облегалки и гръб

15лв.

пране на фотьойл

Пране
на фотьойл


25лв.

Пране на единичен матрак

Пране на единичен матрак

20лв.

Пране на двуместен матрак

Пране на двуместен матрак

40лв.

как ще почистим диванът Ви

Процедура по почистване на диван

Ние от пране на дивани ПропърБГ смятаме за важно нашите клиенти да са напълно запознати с процедурата по почистване на тяхната мека мебел, затова накратко ще Ви разясним всяка стъпка.

 1. Разглеждате сайта ни и се убеждавате, че сме най-добрата фирма за почистване на дивани във Варна и решавате да ни се обадите.
 2. По телефона ще ни разясните колко е голям диванът Ви, каква материя е и видът замърсяване и дали имате други мебели които се нуждаят от пране, защото ние също така предлагаме пране на столове и пране на матраци.
 3. След като сме разяснили подробностите по прането на вашата мека мебел можете да си запазите час в удобно за вас време. Ние работим на две смени и така покриваме  уикенда и също така часовете след 17:30, защото знаем, че в днешно време е трудно да намирате време да сте в домът си във времето от 08:00 до 17:00. 
 4. Нашите специалисти в почистването на дивани ще бъдат на адресът ви в точно уговорения час и единственото което се изисква от вас е да им осигурите достъп и да нямате лични вещи по дивана.
 5. Процесът на същинското изпиране отнема между 30мин и два часа в зависимост от големината на меката мебел и видът замърсяване.
 6. След като сме готови единственото нещо което трябва да направите е да изчакате няколко часа диванът Ви да изсъхне и да му се насладите.
Оглед на диван

Оглед на дивана

Първо ще започнем с оглед на вашия диван за да оценим материята и нивото на замърсяване за да подходим по най-добрия начин и да получите най-добрите резултати.

Прахосмучене

Втората стъпка е да прахосмучим добре вашия Диван с нашата мощтна прахосмукачка за да премахнем всичките косми и повърхностен прах който може да се е натрупал от ежедневната му употреба.

Обработване с препарат

След като диванът Ви е добре прахосмучен ще започнем процедурата по обработване с препарат който е специално разработен да се справя със силните замърсявания.

Разтриване

Дали на ръка или с нашите специализирани машини ние ще обработим цялата повърхност на дивана като наблегнем на силно замърсените места и петната като ще се опитаме да ги премахнем на повърхностно ниво със различни абразиви.

Почистване с екстрактор

Последната и най-важна фаза е машинното почистване на диван с екстрактор, защото едновременно ще почистим в дълбочина и изсушим диванът Ви. След това той ще ухае невероятно и ще внесе свежест в домът Ви.

В ежедневието си Ние използваме нашите дивани всеки ден, но за много от нас почистването на диван е нещо за което никога не се сещаме.

Защо е това?

Може би една от причините е чисто незнание а другата, че тази задача е доста трудна когато нямата опита и правилното оборудване да я постигнете затова от Пропър пране на дивани сме тук да Ви помогнем с нашето оборудване можем да премахнем всяко петно или неприятна миризма.

Както може би вече предположихте процесът на почистване на един диван е почистването на неговата тапицерия, което може да Ви звучи просто от начало но никак не е. 

Някой дивани са направени от доста нежна материя като памука а и за съжаление повечето мека мебел не ни позволява да свалим тапицерията и да я пуснем в пералнята затова прането на дивани изсква специално оборудване и умение.

Първо диванът бива инспектиран за протривания и щети по материята. След което се прахосмучи, напръска, трие, измуква от водата и получавате един чист и добре ухаещ диван без петна.

Отговора на този въпрос зависи от няколко фактора. Имате ли деца? Имате ли домашни любимци? Работите ли на открито или често внасяте прах и мръсотия в дома си?

Ако отговора на всички въроси е да препоръчително е да го правите поне веднъж на 6 месеца.

Може сами да тествате дали дивана Ви е за пране, като вземете една леко влажна бяла кърпа и разтъркате добре облегалката на вашия диван и видите, че излиза мръсотия е време за пране на мека мебел.

След като изперем диванът Ви средно би трябвало да отнеме между 8 и 12 часа. Това време може да бъде намалено двойно с помоща на вентилатор който да придвижва влажния въздух.

Изпирането на диван средно отнема между 30 и 60 минути в зависимост от големината на дивана и нивота на замърсяване.

В зависимост от големината и вида замърсяване между 30лв. и 100лв.

Пропър почистване- Варна Ще изперем и най-замърсените мебели

Ние от Пропър почистване и пране на мека мебел- Варна, се опитваме да направим Вашия живот по-лесен като предоставяме почисващи услуги на дивани, кресла, столове, фотьойли, табуретки. Ние разполагаме със специализирани машини за пране на дивани и добре трениран почистващ персонал, за да Ви предоставим най-доброто пране на мебели във Варна. Нашият екип от специалисти работи усилено върху всеки диван, защото ценим всеки наш клиент.

Почистване на дивани

За по-чист дом ние препоръчваме пране на дивани Варна

Ние от Пропър- Варна разбираме, че е трудно да поддържате дивана и други меки мебели  в дома си чисти, особено ако имате домашни любимци и деца, което го прави още по- трудно. Благодарение на Пропър пране на дивани – Варна, вашата мека мебел няма нужда да стои мръсна. Ние можем да се справим със всяко петно по Вашата мека мебел. Дори да нямате петна по дивана или друга мека мебел в домът Ви, едно освежаващо почистване ще направи Вашият дом да излгежда много по- свеж и чист. Също така ще премахнем целия наслоен прах, косми и мръсотия от вашия диван и мека мебел. Дайте шанс на Пропър почистване на дивани и усетете уау-ефекта. Ще се изненадате колко добре може да изглежда старият диван.

Как можем най-лесно да Ви осигурим почистване на диван

Тайната на  Пропър почистване на дивани-Варна е, в милионите малки балончета. Карбонираният почистващ разтвор прониква дълбоко в текстила и буквално повдига мръсотията и я изкарва на повърхноста. След като мръсотията е изкарана на повърхността, нашата изсмукваща машина почиства Вашия диван и оставя почти сух и перфектно почистен и свеж. Пропър почистване на мека мебел-Варна, използва прапарати, които не само ще почистят Вашия диван, матрак и мека мебел, но също ще запазят материята и ще я направят по-устойчива за бъдещи замърсявания.

Доказани резултати в пране на Дивани- Варна

За нас е важно да предоставим възможно най-доброто почистване във Варна. Затова ние се нуждаем от отзивите на нашите клиенти, за да разберем дали почистването на диван във Варна е било успешно. Ние се свързахме с лаборатория, която да тества нашето почистване на килими и мокети и лабораторията определи че Пропър пране на дивани- Варна премахва 98.1 % от вредните бактерии от диванът Ви. Алергените, които бяха тествани бяха кучешки и котешки пърхот и термитни алергени. Обадете се на Пропър почистване на дивани- Варна и ни позволете да върнем свежестта във Вашия дом. 

Пране на мека мебел варна
seater-sofa

Пране на дивани

Почистване на столове

Почистване на фотьойли

Пране на матраци

Други предимства ако изберете Пропър почистване-Варна да почисти Вашия диван

 •  Безопасно почистване на Вашите мебели, включително някои от най-фините естествени материи и най-твърдите синтетични
 •  Безопасно за Вашите деца и домашни любимци 
 • Отстраняваме замърсените повърхности, покривайки ги със защитен слой, който ще запази дивана Ви чист за по дълго и ще ви спести пари
 • Вършим чудесна работа с интериорите на коли, интериори на лодки, мека мебел, килими и мокети
 • Пропър почистване на дивани- Варна, използва само висококачествени препарати за доказано качество в изпирането на мебели
 • Ние също почистваме кожени мебели и дамаски

Услуги за Пране, които можете да комбинирате с: