Пране на автомобили Варна

Ние от Proper ще дойдем във Вашия дом

Най-доброто Пране на седалки във Варна

Детайлинг Варна

Търсите ли качествено почистване на тапицерията на автомобила си във Варна? Proper е вашият експерт в прането на тапицерия на кола, когато трябва да преобразите интериора на автомобила си. Ние предлагаме услуги по почистване на автомобилна тапицерия във Варна на конкурентна и достъпна цена. Нашите техници работят с първокласно оборудване, което не е достъпно за широката публика. Мощната машина и препарати осигуряват най-ниско време за изсушаване и щадящо третиране на вашия автомобил, без да увредят тапицерията на вашия автомобил. Те могат да се отърват дори от най-силните замърсявания, мръсотия и микроби.

 

Всъщност опитът ни показва, че с последователна поддръжка можете да удължите живота на интериора на автомобила си, като го направите не само безупречно чист и със свеж аромат, но и по устойчив на бъдещо замърсяване.

 

Нашата услуга за почистване на автомобили  е подходяща за заети хора, които едва намират време да почистят автомобила си, но които все пак искат да пребивават в среда без мръсотия. Тя е чудесен вариант и ако току-що сте закупили употребяван автомобил и искате да премахнете всички следи и миризми, останали от предишните собственици.

Tsvetan RaevTsvetan Raev
12:45 03 Mar 23
Страхотно обслужване! Бързо работят и много добре почистиха дивана, не остана едно петно!
Petya YakimovaPetya Yakimova
16:16 18 Feb 23
Препоръчвам!
Iliyan MarkovIliyan Markov
08:01 06 Feb 23
Много съм доволен от свършената работа. Свестни хора и изключително професионално свършена работа. Дивана ми беше за хвърляне преди да дойде човека и да го изпере. Аз се опитах сам, използвах над десет различни препарата и методи да го изчистя и не можах. Бях на косъм да го изхвърля, но ми препоръчаха тази фирма и реших да пробвам и дивана е като чисто нов сега. Измиха го преди седмица и все още мирише на нов и няма нито едно петно, цената за услугата беше много добра и докато работеше човека забелязах как се спираше на всеки сантиметър и проверяваше дали си е свършил като хората работата. Не се занимавайте да си цапате ръцете, а се обадете на хората ще останете доволни.
Наскоро използвах тази услуга за пране на дивани и бях възхитен от резултатите. Диванът ми отново изглежда като нов! Силно препоръчвам.
Имах голямо петно на дивана, опитах се да го изчистя с оцет и сода за хляб, но не се получи. Човекът дойде и изчисти целия ми диван, много съм доволен.
Maria LyubenovaMaria Lyubenova
08:44 26 Oct 22
Много съм доволна от почистването на светлия ни диван. Работят много бързо, чисто и резултата беше много добър. Цената също е много изгодна. Силно препоръчвам.
Joana RusevaJoana Ruseva
12:33 24 Aug 22
Изключително съм очарована от професионалното отношение на фирмата. Старателни и усърдни в работата си. Препоръчвам!!!
js_loader
пране на салон на кола

Интериорен Детайлинг Варна Цени

Размер

Стандартно Почистване

Основно Почистване

Малък Автомобил

120лв.

150лв.

Седан/Комби

150лв.

200лв.

SUV

180лв.

230лв.

Бус

100лв + 25лв за седалка

150лв + 25лв за седалка

Камион

250лв.

300лв.

Цена за пране на седалки на автомобил Варна

Брой на седеалките

Текстил

Кожа

Текстил+Кожа

2 Седалки

50лв.

40лв.

45лв.

5 Седалки

80лв.

70лв.

75лв.

6+1 Седалки

100лв.

90лв.

95лв.

Вътрешно почистване на автомобил Варна

Цени започващи от 149.00лв (3-5 часа)

Вътрешно почистване на автомобил Варна включва, всички прозорци и огледала, винилови повърхности, пластмасови повърхности, таблото, централната конзола, поставките за чаша, багажника и всички жабки. Основно почистване на  кожени и текстилни седалки ще бъде направено ако има силно замърсяване или петна както и мокетите и стелките ще бъдат изпрани и изсушени със специална перяща прахосмукачка. Ако седалките са кожени основното почистване ще бъде извършено с меки четки, микрофибърни кърпи и професионални препарати които оставят повърхността меко и суха на допир. Кожените седалки ще бъдат обработени с препарат а ако седалките са текстилни ще бъдат изпрани. Пластмасата по автомобила ви няма да бъде намазана с препарат а ще бъде оставена блестящо чиста с заводски вид. Вашия автомобил може да бъде допълнително таксуван ако интериора е изключително замърсен. 

Препоръка: Тази услуга се предлага за леко замърсени автомобили които желаят да освежат интериора си а за силно замърсени автомобили Варна които се нуждаят от по-сериозно почистване и обработване на седалките може да погледнете другата ни услуга Пълно интериорно почистване на автомобили Варна. Препоръчваме тази услуга веднъж на всеки 6 месеца за да запазим вашия интериор да изглежда като нов.  Не се колебайте и се свържете с нашите експерти от Пропър почистване Варна и придайте блясъка който заслужава на вашия автомобил. Вътрешно почистване на  автомобили Варна ще ви помогне да се справите с петната и мръсотията по вашия автомобил.

пране на автомобил
пране на седалки варна

Основно почистване на автомобили Варна

Цени започващи от 199.00лв (8-10 часа)

Вие няма да намерите по комплексна и добра интериорна услуга от тази. Нашето пълно интериорно почистване Варна ще се справи дори и с най-замърсения автомобил. Ние ще достигнем до всяка пукнатина и гънка на вашия автомобил като ще връщаме вашия автомобил до най- близкото до ново състояние възможно. Ако търсите безкомпромисно интериорно почистване което да възстанови вашия автомобил и да му върне стария блясък вие сте на правилното място. Нашите експерти от Пропър почистване Варна знаят точно как да се погрижат за вашия автомобил и да възстановят вашия салон. 

Тази услуга включва всичко от дълбоко почистване на детайлите и интериорно почистване от пода до тавана което включва: основно почистване на кожата, пране на седалките и мокетите плюс изсмукване на влагата и почистване с пара на тапицерията на седалките и мокетите и стелките, подлакътниците и всичко останало което се нуждае от почистване с пароструйка. Използваме премиум продукти и обработваме кожата на седалките като използваме двустепенно обработване което предпазва вашите кожени седалки от петна и  ув лъчите.

Пропоръка: Силно замърсените автомобили ще видят най-драстичната промяна след почистване. препоръчително е да намажем седалките на колата с препарат за защита на кожата. Също така ще намажем седалките ви с препарат който отблъсква петната и мрасотията и предпазва вашия интериор за по-дълго. Свържете се с пропър почистване Варна и почистете вашия интериор във Варна сега.

Нашата система за пране на седалките на автомобила.

Разработихме многоетапна процедура, която може да бъде адаптирана към индивидуалните и специфичните нужди на тапицерията на вашия автомобил в зависимост от нейния размер, възраст, състояние и количество и вида на замърсяването.

Стъпка 1 - Планиране и подготовка на превозното средство

Първият етап от нашите услуги за почистване на автомобили включва преглед на интериора, за да можем да изготвим индивидуален план за почистване, който да покрива сложността на вашия случай. Проверяваме за видими петна, които се нуждаят от специално внимание. Проверката ни не се ограничава само до най-очевидните области; поглеждаме и към малки прулуки, изкривени участъци и зони зад седалките.

Стъпка 2 - Прахосмучене

След като изготвим плана, започваме с прахосмучене на целия интериор, за да съберем всички останали трохи, кал и мръсотия. Машините ни са мощни и гъвкави, поради което могат лесно да достигнат до труднодостъпните места.

Стъпка 3 - Предварителна обработка на петна

Чистият автомобил никога не е достатъчно чист, ако има петна. Поради тази причина нашият екип ще приложи специални почистващи препарати, които трябва да престоят определен период от време, за да разградят неприятните петна. Тук не посягаме просто към произволен продукт. Всеки член на нашия екип има задълбочено обучение и познания за това как действат различните химикали, така че знае каква концентрация да използва и какво да направи, за да запази тапицерията в отлична форма.

Стъпка 4 - Пране с пара

На следващия етап ще пристъпим към почистване с пара на вашия автомобил, което е най-ефективният метод за почистване на автомобилни тапицерии, тъй като съчетава висока температура и високо налягане. Почистването с пара разхлабва мръсотията и замърсяванията, които не са били заличени по време на етапа на предварителна обработка, като същевременно щади нежната тъкан.

Стъпка 5 - Да накарате чистия Ви автомобил да мирише приятно

Последната стъпка е да използвате парфюми за тапицерия, за да неутрализират завинаги всички лоши миризми да го оставим миришещ страхотно дълго време След това винаги инспектираме автомобила, за да се уверим, че всяка стъпка е изпълнена по много висок стандарт. Така оставяме тапицерията на вашия автомобил чиста, със свеж аромат и с вид на нова.

детайлинг Варна
пране на тапицерия на кола варна

Пране на седалки Варна

Прането на седалки е задължително особено ако автомобилът ви се използва за работа и шофирате, за да се срещате с клиенти или дори да ги возите, трябва да сте сигурни, че автомобилът ви изглежда добре и мирише приятно. Първите впечатления са важни и е лесно да се изложите, когато трябва да закарате клиент с мръсен автомобил. Ние предлагаме евтини услуги за почистване на интериора на автомобила, с които автомобилът ви ще изглежда по най-добрия начин. Предлагаме дори специализирани услуги за пране на тапицерия и кожа за луксозни автомобили, които се нуждаят от разкрасяване на интериора. Нашият професионален екип за почистване ще дойде при вас, независимо дали автомобилът ви се намира в дома или в офиса, и ще премахне грозните петна, като възстанови новия вид на интериора на автомобила ви – всеки обича да кара колата си, когато тя току-що е почистена, и да се чувства все едно е в “нова кола”. Важно е да поддържате интериора на автомобила си чист, точно както вътрешността на дома си. Вашият автомобил е обект на заразяване с прахови акари, буболечки и други паразити. Те могат да се заровят във влакната на килимите и седалките на автомобила ви и да засегнат хора с алергии и астма.

Обърнете се към експертния екип на Proper, за да получите резултати, които ще ви впечатлят. Гордеем се, че постигаме най-добри резултати за клиентите и предлагаме достъпни цени за всички. Обърнете се към нас за професионално почистване на тапицерия на автомобила, което ще остави всичко като ново. Можем да ви помогнем и с пране на мека мебел и килими. Имате въпроси? Обърнете се към нас и ние с удоволствие ще ви предоставим допълнителна информация и съвет относно най-добрия вариант за вашите конкретни нужди.

Пране на тапицерия на кола варна

Ако сте собственик на автомобил, знаете колко е важно да поддържате автомобила си чист и с добър външен вид. Въпреки че може да сте старателни в почистването с прахосмукачка и избърсването на повърхностите, има една област, която често се пренебрегва: седалките на автомобила. С течение на времето автомобилните седалки могат да натрупат мръсотия, петна и миризми, които не само изглеждат грозно, но и могат да бъдат опасни за здравето. Ето защо професионалните услуги за почистване на тапицерия на автомобил са задължителни за всеки собственик на автомобил.

Едно от основните предимства на професионалното пране на автомобилни седалки е дълбокото почистване, което то осигурява. Докато прахосмученето и избърсването на седалките може да премахне повърхностните замърсявания и остатъци, професионалното почистване ще влезе много по-дълбоко, като ще премахне мръсотията и замърсяванията, които са се натрупали с течение на времето. Така седалките ви не само изглеждат по-добре, но и могат да подобрят цялостното качество на въздуха в автомобила ви.

Друго предимство  е възможността за отстраняване на петна и миризми. Независимо дали става въпрос за разлято кафе, инциденти с домашни любимци или други нещастия, петната и миризмите могат да бъдат трудни за отстраняване самостоятелно. Професионалните фирми за пране на автомобилни седалки разполагат с инструментите и опита да се справят дори с най-тежките петна и миризми, оставяйки седалките ви да изглеждат и миришат като нови.

Професионалните услуги за почистване на автомобилни седалки предлагат и удобство. Вместо да прекарвате часове в опити да почистите седалките си сами, можете просто да оставите автомобила си в почистваща служба и да оставите професионалистите да свършат работата. Това не само ви спестява време, но може да бъде и по-ефективно за почистването на седалките ви.

И накрая, професионалните услуги за пране на тапицерия на автомобилни седалки могат да бъдат рентабилно решение. Въпреки че може да изглежда като ненужен разход, разходите за подмяна на изцапани или повредени автомобилни седалки могат да бъдат много по-високи от разходите за професионално почистване. Като инвестирате в редовно почистване на автомобилните седалки, можете да удължите живота на седалките и да запазите автомобила си в най-добрия му вид за години напред.

Често задавани въпроси

Интериорът на автомобила ви трябва да бъде чист и непокътнат. Но колко често трябва да почиствате интериора на автомобила си? Повечето експерти са единодушни, че е разумно да извършвате пълно почистване на детайлите минимум два до три пъти годишно или веднъж на всеки четири до шест месеца.

Точната честота на подробното почистване зависи от това колко много се износва автомобилът ви. Ако поддържате чистота и ред между отделните почиствания, вероятно е безопасно да се придържате към препоръчителните два до три пъти годишно.

Ако обаче водите небрежен начин на живот, е добре да почиствате автомобила си малко по-често. Това е особено вярно, ако работата или свободното ви време са свързани с много мръсотия по дрехите, бърза храна в купето и други подобни.

Времето, необходимо за почистване на интериора на автомобила, започва от около четири часа. Почиствайте и защитавайте вътрешните повърхности на автомобила на всеки 6-12 месеца, в зависимост от начина на използване на автомобила.

Това зависи от начина на почистване на седалките и от текущата външна температура, но от нашия опит знаем, че ако навън е сравнително топло, седалките ще бъдат 90% сухи в рамките на 2,5 часа. Ако навън е студено или има облачност, изсъхването може да отнеме от 3 до 5 часа.

Нашите автомобили са напълно оборудвани така че се нуждаем само от достъп до електричество и достатъчно място, за да паркираме до вашия автомобил.