пране на дивани Варна

properФирма за почистване Варна предлага професионало почистване на домове.

За нас

Proper фирма за почистване Варна е създадена за да осигурим на собствениците на домове чистачи и домашни помощници на които може да имате доверие на достъпни цени. Нашия гол е да ви предложим възможно  най – добрата почистваща услуга. В момента правим първите крачки в постигането на нашата първа цел предоставянето на почистващи услуги за всеки.

Tsvetan RaevTsvetan Raev
12:45 03 Mar 23
Страхотно обслужване! Бързо работят и много добре почистиха дивана, не остана едно петно!
Petya YakimovaPetya Yakimova
16:16 18 Feb 23
Препоръчвам!
Iliyan MarkovIliyan Markov
08:01 06 Feb 23
Много съм доволен от свършената работа. Свестни хора и изключително професионално свършена работа. Дивана ми беше за хвърляне преди да дойде човека и да го изпере. Аз се опитах сам, използвах над десет различни препарата и методи да го изчистя и не можах. Бях на косъм да го изхвърля, но ми препоръчаха тази фирма и реших да пробвам и дивана е като чисто нов сега. Измиха го преди седмица и все още мирише на нов и няма нито едно петно, цената за услугата беше много добра и докато работеше човека забелязах как се спираше на всеки сантиметър и проверяваше дали си е свършил като хората работата. Не се занимавайте да си цапате ръцете, а се обадете на хората ще останете доволни.
Наскоро използвах тази услуга за пране на дивани и бях възхитен от резултатите. Диванът ми отново изглежда като нов! Силно препоръчвам.
Имах голямо петно на дивана, опитах се да го изчистя с оцет и сода за хляб, но не се получи. Човекът дойде и изчисти целия ми диван, много съм доволен.
Maria LyubenovaMaria Lyubenova
08:44 26 Oct 22
Много съм доволна от почистването на светлия ни диван. Работят много бързо, чисто и резултата беше много добър. Цената също е много изгодна. Силно препоръчвам.
Joana RusevaJoana Ruseva
12:33 24 Aug 22
Изключително съм очарована от професионалното отношение на фирмата. Старателни и усърдни в работата си. Препоръчвам!!!
js_loader

Нашия екип

С нашия малък екип от 12 човека за изминалата 2021 сме извършили над 2000 почиствания като 90 процента от тях са от наши редовни клиенти. Ние вярваме че с усигоряването на нашите служители с добра и позитивна работна среда както и постоянни обучение обвързани с мотивиращо заплащане позволява на вас да получавате най – доброто почистване за вашия дом и офис. 

Пропър Фирма за почистване-Варна
Защо да изберете нас?

Доверие

Семействата са много благодарни че могат истински да ни се доверят с техните домове. Когато се обадите на пропър домашно почистване вие винаги може да очаквате високо ниво на комуникация, внимание към детайла и старание за да бъдете доволни от крайната почистваща услуга 

Цена

Ние правим всичко възможно за да преоставим възможно най – достъпната услуга на нашите клиенти.Нашата добра цена е в следствие на наемането на правилния персонал в правилното време за да предоставим най – евтината почистваща услуга 


Пероснално почистване

Когато ни наемете може да сте сигурни че ще почистим домът ви по вашия начин и ще обсъдим с вас всичките ви предпочитания преди първото  почистване. Ще ги комбинираме с нашите изпитани методи за почистване. Ние ще запознаем нашия почистващ персонал с вашия почистващ план преди първото посещение за да подсигурим възможно най доброто почистване

Качество

Няма по добро чувство от това да се приберете в свеж и почистен дом. Когато нашата почистваща фирма извършва услуга хората забелязват. Ние искаме да се чувствате горди с вашия дом и да задоволим всичките ви нужди в почистването.

Доверете се на професионалистите в почистването

Запознайте се с всички услуги които предлагаме и направете правилния избор

Услуги за Пране, които можете да комбинирате с: