Почистване след ремонт-Варна

Професионалистите от Пропър почистване след ремонт - Варна, са готови да се справят с предизвикателствата на след ремонтното почистване.

Цени започващи от 4лв. на кв.м

След ремонт

Търсите надеждна почистваща фирма във Варна да се справи след ремонтната бъркотия?

Оставени ли сте с прах, боя, цимент и мръсотия след ремонта ви? В търсене ли сте на почистваща фирма, която е специализирана в почистването след ремонт във Варна и ще остави домът Ви като нов? 

Ако отговора е да, фирма за след ремонтно почистване Пропър-Варна е точно за вас. Без значение дали наскоро сте направили освежителен ремонт или изцяло сте реновирали домът си, оставете на нас да се справим с мръсотията. Пропър почистване Варна Ви предоставя широка гама от почистващи услуги, за да задоволи всичките Ви желания и нужди.

Ние от Пропър почистване след ремонт – Варна, използваме професионални машини и препарати, с който да се справим дори и с най-силните замърсявания. Нашата почистваща услуга е комплексна и детайлна. за да задоволи вашите нужди. Нашата почистваща система е създадена за къщи и апартаменти, но също така и за офиси. 

Преди да се върнете в стария си дом, нека ние го почистим и направим да изглежда като нов.

Какво да очаквате от Пропър почистване след ремонт- Варна?

Ще започнем с това, че някой от нашите почистващи специалисти ще дойде във вашия дом и ще инспектира състоянието на вашето жилище. Това ще ни помогне да конструираме след ремонтен почистващ план, който най-добре отговаря на нуждите ви. В същото време нашите почистващи специалисти ще преценят кои почистващи препарати и почистващи методи най-добре ще отговарят на нуждите ви.

Почистването след ремонт е доста сложна и комплексна услуга, изискваща знанията и уменията на нашите специалисти от Пропър почистване -Варна. Като започнем от премахването на праха от всички помещения, петна от боя и цимент по подовите настилки, дограма, основно почистване на кухня, баня, тоалетна и спалня и организиране на килерите.

Всичко това комбинирано с много стъргане, търкане, бърсане и използване на нашите специализирани машини за почистване, ще остави домът ви да изглеждащ по-добре от всякога.

Почистване след ремонт-Варна от Пропър почистване на домове-Варна

Почистване след ремонт Варна

Ремонта е нещо хубаво, дори задължително, но може да погълне голяма част от вашето време и енергия. Пропър почистване на домове-Варна, Ви дава възможност да спестите вашето време и усилия за нещо по-важно с почистване след ремонт Варна.

Ние знаем, че химикалите и боите, които се използват в строителството могат да бъдат много опасни. Те трябва да бъдат премахнати веднага, заедно с целия прах и мръсотия, за да не засегнат здравето на Вас и Вашето семейство. Нашият екип ще се справи със всички трудности на почистването след ремонт с подходящите уреди и препарати. Нашият почистващ персонал е напълно обучен да се справя с такъв тип почистване. Вече сме помогнали на много домове да се справят с почистването след ремонт, нека помогнем и на Вас!

Малко хора знаят, но след ремонт е важно всички повърхности във Вашият дом да бъдат почистени със специален препарат, който има специални свойства и е различен за различните повърхности. Благодарение на тези препарати остатъците от боя, цимент, мазилка, лепило, могат да бъдат премахнати лесно без да нараняват повърхностите. 

Използването на специализирани машини за почистване след ремонт ни помага да почистим вашия дом много по бързо и вие да  можете да се наслаждавате на домашния уют по скоро.

Също така е важно да споменем, че нашият почистващ персонал взима курсове как правилно да почиства замърсявания, причинени след ремонтните дейности, за да подсигурим качеството на работата си и да запазими жилището ви в блестящ вид.

Ние очакваме Вашето обаждане, за да Ви предложим най-добрата цена за почистване след ремон-Варна, препоръчана от нашите клиенти.

Често след индивидуални опити да се почисти след ремонт ние намираме драскотини и наранявания по врати, дограми, подове и стени. Така вашия дом спира да изглежда нов и даже се чудите защо сте започнали. Като говорим за почистване няма нищо по-хубаво от това да можете да разчитате на професионалистите. А ние от Пропър-почистване Варна, сме точно такива и знаем как да се погрижим за Вашия дом.

 Почистването след ремонт си има своите предизвикателства. Има петна и замърсявания, които само специално оборудване и препарати могат да премахнат без да наранят повърхността. Високото качество на работа и многото години опит на  Пропър почистване-Варна, ни помага да Ви  предоставим най-добрия почистващ персонал за почистване след ремонт- Варна.

Почистването след ремонт-Варна, Ви предоставя обучени експерти, които ще се справят с трудната задача вместо Вас.

Почистване след ремонт-Варна е най- времеемкия процес в сферата на почистването

Дори основното почистване отнема по- малко време от апартамента, в който наскоро е извършен ремонт.

Почистване след ремонт-Варна, изисква правилния подход от правилните хора за максимално добър резултат.

Първо, почистващата фирма трябва да премахне всички замърсявания от строителни материали, а след това да започне да почиства целия прах и мръсотия. Много е лесно подът да бъде повреден или да останат петна по стените. Само един обширен подход би могъл да се справи с този тип замърсявания.

Пропър почистване-Варна може да се погрижи да върне домът Ви в блестящ вид.

Ние водим във всички точки на почистване след ремонт- Варна: качество, бързина и разумна цена!

Следремонтно почистване

Без значение от заетостта, ние извършваме всякакъв вид почистване, независимо дали е офисът Ви, апартамента или домът Ви, ние от Пропър- почистване Варна, ще се справим със задачата. Размера на жилището Ви няма значение, защото нашите почистващи експерти идват при Вас на екипи и всеки от тях има точно определена задача за да подсигурим най-добрто качество и бързина на почистване за всеки дом.

Когато поръчвате почистване след ремонт- Варна, трябва да знаете, че не всяка фирма има необходимите химикали и инструменти за целта, но цялото необходимо оборудване е в арсенала на Пропър- почистване Варна.

Където е невъзможно да се справите с почистването след ремонт Варна с обикновени препарати, гъбичка и парцал, нашите почистващи специалисти знаят как да се справят с упоритите замърсявания.

Ние осигуряваме следните почистващи услуги след ремонт

 • Нашите специалисти ще премахнат всички останали строителни отпадъци и прах
 • Санитарите ни ще премахнат всички петна и полепнали строителни материали, които не могат да бъдат почистени с обикновени препарати
 • Нашият почистващ персонал ще почисти всички вертикални и хоризонтални повърхности, включително мебели, електроника, тавани, стени, прозорци и стъкла.
 • Ще почистим всички дръжки, отгоре на вратите и корнизите
 • Пълно почистване на кухнята (почистване на котлони, плотове, прахосмучене на цялата кухня- сухо и мокро) и банята (почистване на плочки, мивки, душове, вана, душ-кабина, тоалетна)
 • Прахосмучене и забърсване на всички повърхности от тавана и стените до земята
 • Мокро и сухо прахосмучене с прахосмукачка с три мотора
 • Пране на всички мебели (пране на дивани, столове, кресла)
 • Почистване на всички рафтове и шкафове от прах 
 • Всички метални, стъклени и каменни повърхности, перфектно почистени 
 • Почистване от прах на щори, завеси и первази 
 • Външно и вътрешно почистване прозорци, дори и силно замърсени 
 • Основно почистване на стъклопакети и дограма
 • Накрая ще обработим всички стай с ароматизатор, за да не усещате неприятната миризма на боя и други химикали

9 етапа на почистване след ремонт-Варна

Почистването след ремонт-Варна, изисква специални умения, препарати и оборудване.

Затова ние го изпълняваме в няколко етапа:

 1.  Почистване на стаите от малки строителни отпадъци 
 2.  Сухо и ако се наложи мокро почистване на всички стени и тавани от прах и замърсявания
 3. Почистване на всички тераси, прозорци, стъкла и тераси 
 4. Почистване и полиране на всички плочки по стените и таваните
 5. Ако има мебели в стаите ги почистваме и ако има нужда можем дори да изперем меката мебел (пране на дивани, столове, кресла) 
 6. Също можем да изперем и освежим вашите мокети и килими дори да са силно замърсени или зацапани от боя
 7. Ние осигуряваме почистване на трудно постижими места с помощта на стълби и телескопи
 8. Мокро почистване на всички подови настилки, както и допълнително полиране ако е необходимо 
 9. Обезпаразитяване на цялото жилище и обработване с ароматизатор
Основно почистване след ремонт Варна