Нека си признаем, повечето от членовете на нашето семейство страдат от някакъв вид алергия. А през студените сезони проблемът се изостря многократно. Разбира се, причините за настинката или грипа са лоши хранителни навици или нездравословен начин на живот, но знаете ли, че нашите мръсни килими и мека мебел могат да ги влошат? Да, не само това замърсяване е причина за тези здравословни проблеми, но и вашата мека мебел също допринася за това.

Сега мнозина биха казали, че се сблъскват със същите здравословни проблеми, когато след няколко месеца наемат професионална фирма за почистване на мека мебел. Но това, което не знаете е, че Вашата услуга за почистване на тапицерии не винаги използва материали, които са ефективни за премахване на прах и акари.

Защо трябва да изберете Пропър пране на мека мебел Варна?

Прането на мека мебел е един от най-добрите начини да се уверите, че мръсотията по тапицерията е изчистена, като същевременно гарантирате, че няма химически петна по дивана или килима, където прекарвате по-голямата част от времето си.

Предимства на прането на мека мебел

Без химически следи – това е едно от най-непознатите предимства на почистването на мека мебел. Въпреки, че може да наемете професионалисти за почистване на вашите килими или дивани, те може да използват вредни химикали, които правят вашата тапицерия да изглежда чиста, но не са толкова чисти, колкото си мислите. При нас няма шанс да имате следи от химикали, тъй като използваме екологични методи за почистване на мека мебел.

Препаратите, използвани при прането на мека мебел, са сертифицирани и екологични, които не представляват опасност за околната среда.

По-малко замърсяване на въздуха – просто казано, повечето фирми за почистване на килими или мека мебел използват продукти, които правят килимите и дивана ви да изглеждат чисти, но традиционните методи оставят върху меката мебел много излишна вода, която се попива от материята му и насърчава развитието на замърсители на въздуха, които се развиват във влажни условия. За разлика от традиционните методи, Ние използваме само метода на екстракция с гореща вода, при който е необходимо да се използва по-малко вода, което гарантира, че диванът ви е искрящо чист, както и здравословен.

При традиционните методи на почистване алергените се задържат във въздуха в дома ви дълго след почистването, което го прави вредно за тези, които вече страдат от здравословни състояния като алергии, настинка и грип.

Премахваме мазнините, които привличат бактерии

Ако по време на почистването на мека мебел се използва твърде много сапунен препарат или ако петната не се третират правилно, тези зони се превръщат в магнити, които привличат вредни микроби, мръсотия и алергени. Тези вредни сапуни и препарати също така насърчават образуването на мазни натрупвания върху тези петната, които могат да бъдат сериозни опасни зони за вашето семейство. прането на мека мебел, от друга страна, използва органични почистващи разтвори, които помагат за премахването на мазни остатъци и също така елиминират бактериите от вашия диван.

С прането на мека мебел децата ви могат спокойно да се разхождат из дома ви или да играят върху килимите без никакви здравословни проблеми.

Пране на мека мебел на достъпна цена!

Това може да не е пряко свързано с ползите за здравето, но има силна връзка с него. Тъй като прането на мека мебел е евтино, можете да можете да удължите живота на меката си мебел и до го поддържате чист дълго време. Така че, колкото повече поддържате мебелите си чисти, толкова по-добро ще бъде здравето на вашето семейство.

Наемане на надеждна фирма за пране на мека мебел

Когато търсите партньор за прането на мека мебел, изборът на фирма, които следват доказаните методи за почистване, трябва да е на първо място в списъка ви. Изберете някой, който ще постави на първо място здравето на вашето семейство.

В Пропър пране на мека мебел се стремим да осигурим по-добро здраве на вашето семейство, като използваме само органични и органични почистващи материали, благодарение на които килимите и меката ви мебел ви изглеждат като нови.

Обадете се още сега, за да получите оферта за Пране на мека мебел за вашето жилище или търговски обект!