Еднократно почистване-Варна! Големи отстъпки за
Абонаментно почистване- Варна

Еднократно Почистване на Апартаменти

Цени започващи от 3лв/кв.м

Ние от Еднократно почистване-Варна се грижим да премахнем нуждата Вие да си губите времето в почистване

Ние от Пропър почистване на домове-Варна, осъзнаваме колко натоварено може да бъде ежедневието. Затова създадохме почистващ план, базиран на Вашите предпочитания. Ние сме достатъчно гъвкави в случай, че решите да увеличите или намалите честотата на нашата услуга. Нашата задача е да направим Вашия живот по лесен и без излишни грижи.

Повечето от нашите клиенти предпочитат абонаментно посещение от нашата почистваща фирма. В зависомост от честотата на замърсяване на вашия дом, ние предлагаме ежеседмично или двуседмично посещение от нашата почистваща фирма във Варна. Тези почистващи планове ще Ви дадът повече свободно време, докато ние се справяме с алергените и другите вредни бактерии и акари.

Почистването на апартаменти във Варна не е просто услуга, а небходимост!

Почистване на Апартаменти Варна

Имахте тежка работна седмица? Имате твърде много ангажименти, но нямате търпение да си починете и да прекарате време с вашите близки и приятели? Вие не сте единствения, който има такива проблеми. Повечето жители на големи градове страдат от забързания живот и липсата на време за седмичното почистване. Затова предполагаме, че предпочитате да прекарате неделния следобед забавлявайки се с близките си, отколкото да метете, чистите, перете и прахосмучите. Нашата фирма с радост ще намери решение на Вашия проблем и ще Ви предложи почистване на апртаменти-Варна.

Позволете на Нашите специалисти в  основното почистване на апартаменти да почистят вашия, докато вие се наслаждавате на заслужената и дългоочаквана почивка.  Бъдете сигурни в Нашето обещание – Нашата почистваща компания не хаби думи. Когато се приберете вкъщи, ще бъдете удивени от свежестта и чистотата, които лъхат от вашия дом.

Почистване на апартаменти-Варна, е обширна почистваща услуга, която може да бъде свързана с недвижимите имоти и скъпите предмети в жилищата. Специалисти в този тип почистване могат да третират скъпи мебели, натурални необработени дървени повърхности, антики и картини правилно. Клиентите на почистващи компании също ще се нуждаят от специалисти в почистването на скъпи вещи като картини, паркети, ламинати и декорации.

Ако имате такива материали във Вашия дом като, дърво, кожа, стъкла, прозорци, камъни и сувенири, ще ви трябва подходяща грижа, за да ги поддържате в добро състояние.

Чупливите и ценни предмети се нуждаят от специално внимание. Нашите специалисти почистват замърсените повърхности със специални препарати и проферсионално почистващо оборудване. Само обучен персонал почиства Вашия апартамент. Вашият апртамент ще бъде перфектно чист и Нашия почистващ персонал ще се отнася с вещите Ви с грижа и уважение към всеки детайл.

Пропър почистване-Варна се стреми към качеството!

Ние знаем как да се погрижим за Вашето жилище

Дървените настилки като паркет, ламинат или дървен масив придават на Вашия дом не само уют, но също така са доста издръжливи. С правилната грижа тези подови настилки могат да ви надживеят!

И ние почистване-Варна, знаем точно как да се погрижим за вашата подова настилка, за да получат грижата, която заслужава. Работим само с най-добрите препарати на пазара и високотехнологичното ни почистващо оборудване с високо качество.

Нашите професионални санитари внимателно и бързо ще премахнат цялата мръсотия от вашите подове, след което ще третират повърхността със специални препарати, за да изглеждат като нови. 

Ние също знаем всичко за поддръжката на вашата мека мебел и ще се погрижим за почистването на вашите дивани, фотьойли и столове.

Когато избирате декорацията на Вашия дом, рядко се тревожите как ще я почиствате. И наистина няма за какво да се тревожите, защото нашите специалисти в почистването знаят как да се погрижат и за най-трудните за почистване мебели и декор във вашия дом. Дори и изцапан диван не би бил проблем за нашите специализирани машини за пране на дивани Варна

Почистване на домове

Нашата почистваща фирма е на пазара повече от 12 години и сме горди да добавяме към списъка си с  щастливи клиенти нови, всеки месец.

Пропър почистване Варна, предоставя почистващи услуги на най-високо ниво. Ние обучаваме всеки един член на нашата почистваща фирма и можем отговорно да гарантираме техния професионализъм и отношение.

Защо да изберете Пропър почистване на домове Варна?

Решението да използвате нашите услуги не трябва да се подминава с лека ръка. Преди да си дадете парите трябва да проверите и да сте сигурни в продукта.  Почистване на апартаменти Варна. Пропър почистване- Варна предлагаме множество варианти, от които може да си изберете. Но как да знаете коя почистваща фирма е наистина добра? Следвайте тези лесни стъпки, които ще ви помогнат да направите правилния избор:

 • Качество на услугата– Почистването на апартаменти е трудоемък и отговорен процес, който трябва да се извършва само от професионален, дисциплиниран и възпитан почистващ персонал. Тоест изберете само фирми с добра репутация и позитивни ревюта като нашата
 • Доверие– Вие може да сте сигурни, че вашето жилище е в сигурни ръце и нищо няма да изчезне или бъде повредено във Вашия дом
 • Безопасно оборудване – В днешно време доста почистващи фирми твърдят, че използват само зелени продукти и безопасни почистващи препарати, но бъдете сигурни в това, че Пропър почистване на домове Варна, използва препарати, които са безопасни за вашето здраве

Още ли се чудите?

Недейте! Нашата фирма за почистване на домове Варна ще се погрижи за всички ваши нужди и ще изпълни всички ваши изисквания и затова можем да сме 100% сигурни, че ще останете доволни от нашите почистващи услуги. Ако ли не, ние ще отстраним проблема за наша сметка. Вашия комфорт е нашето задължение и ние ще направим всичко възможно да останете доволни. 

Имахте тежка седмица? Твърде много належащи задачи? Нямате търпение да си починете и да прекарате време с вашите близки и приятели? Ние от Пропър почистване Варна разбираме колко натоварено може да бъде ежедневието на един работещ човек, затова оставете на нас да се погрижим за чистотата на Вашия дом. Ние имаме гъвкаво работно време и различни почистващи планове за да може да Ви услесним максимално и да няма нужда да правите нищо друго освен да се насладите на заслужен уикенд в един красив и чист дом. Затова изберете нашата почистваща фирма Пропър Варна и се насладете на свободното си време.

Професионално почистване Варна

Когато почистваме вашия дом, нашите служители изпълняват следните почистващи услуги:

 • Почистване и забърсване на всички достъпни хоризонтални и вертикални повърхности
 • Сапунисване и забърсване на всички стъклени и огледални повърхности
 • Дезинфекциране на всички достижими тръби във вашата баня
 • Забърсване и обезпаразитяване  на всички дръжки, ключове, радиатори контакти, первази на прозорци 
 • Измиване на всички плочки, ламинати, паркети
 • Премахване на праха от картини, орнаменти, стенописи, полюлеи
 • Премахване на прах от стени и тавани 
 • Елеминиране на мръсотията
 • Мокро и сухо почистване
 • Премахване на прахта от всички первази 
 • Премахване на петна от стените
 • Почистване на контакти и разклонители
 • Мокро почистване на врати, коридори, и стълбища 
 • Бърсане на маси и плотове без да повреждаме вещите над тях 
 • Почистване на стъкла и прозорци 
 • Подмяна на хавлии, пълнене на сапунерки и др
 • Изхвърляне на боклука и поставяне на нови чували 
 • Почистване на телевизори, монитори и електроника